Algemene voorwaarden

Inleiding

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle geboden producten, diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand zijn gekomen met De Heerlijke Taart.

 


Bestellen/reserveren

De taarten, cupcakes en/of andere lekkernijen met uitzondering van bruidstaarten en eetbare sheets, dienen uiterlijk 1 week van te voren te worden besteld.De taarten, cupcakes en/of andere lekkernijen met uitzondering van bruidstaarten en eetbare sheets, dienen uiterlijk 1 week van te voren te worden besteld.
Uw bestelling dient per telefoon 06-11755479 of e-mail naar contact@deheerlijketaart.com te zijn gecommuniceerd. Wij proberen binnen 48 uur reactie geven op uw bericht.

Voor het bestellen van een bruidstaart geldt dat deze uiterlijk 1.5 maand (bij voorkeur nog eerder) van te voren besteld dient te zijn.
Mocht u een eetbare sheet bestellen dan gelden hiervoor de volgende regels:

  • Sheets worden in een digitaal document en print klaar aangeleverd.
  • Bij constatering van een te slechte kwaliteit van het document wordt dit gecommuniceerd en zal tot toezegging niet worden geprint.
  • Wanneer de sheet verstuurd dient te worden, zal eerst het verschuldigde bedrag bijgeschreven moeten zijn op de rekening voordat het verzonden wordt.
  • Bij verzending dient rekening gehouden te worden met een verwerkingstijd van 2 a 3 dagen.
  • Verzending is altijd op eigen risico al zorgen wij ervoor dat deze zorgvuldig ingepakt wordt

Wanneer u akkoord gaat met een uitgebrachte offerte dient u deze met een akkoord aan ons terug te sturen, hierna zult u van ons een definitief factuur ontvangen. Dit doen wij om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen.

LET OP:Alle gemaakte afspraken zijn bindend. Mocht u binnen 7 dagen voor de afhaaldatum uw bestelling willen wijzigen, dan kan dit schriftelijk of telefonisch, in overleg kunnen we dan kijken naar  de mogelijkheden.Houdt hierbij rekening dat er een kans bestaat dat het totaal bedrag hoger kan liggen.

 


Allergieën en overige belangrijke zaken

Wanneer u bij ons een bestelling plaats, gaan wij van De Heerlijke Taart er vanuit dat allergieën en overige wensen duidelijk aan ons worden doorgegeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor evt gevolgen indien dit niet gedaan is.

 


LAST MINUTE BESTELLINGEN

Wanneer u een last-minute bestelling bij ons wilt plaatsen, kan dit bij voorkeur door telefonisch contact met ons opnemen via 06-11755479 of u kunt een email sturen aan contact@deheerlijketaart.com. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar de wensen en mogelijkheden die er zijn.

 


Betaling/annulering

In verband met de voorbereiding van een taart of overige lekkernij dient het voorschot (50% van het totaalbedrag) van de bestelling uiterlijk 14 dagen voor de afhaaldatum op onze rekening te zijn bijgeschreven, tenzij anders overeen gekomen is.
Een bestelling is pas definitief wanneer het voorschot van 50% staat bijgeschreven op onze rekening.
U kunt dan uw bestelling afhalen op de afgesproken datum en tijdstip bij De Heerlijke Taart.

Voor alle bestellingen geldt dat wanneer de betaling niet of later dan 7 dagen voor de afhaaldatum is bijgeschreven op de rekening, vervalt uw bestelling en ontvangt u het eventueel te laat betaalde bedrag retour.
Dit geldt niet voor andere gemaakte afspraken.

Afhankelijk van het moment van annuleren en de grote van uw opdracht heeft u recht op een (gedeeltelijke)terugbetaling van het door u betaalde bedrag.

– Bij een annulering tot 21 dagen voor de afhaaldatum: Betalen wij 100% terug.
– Bij een annulering tot 14 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij 75% terug.
– Bij een annulering tot 7 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij 50% terug.
– Bij een annulering binnen 7 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij geen bedrag meer aan u terug.

Met uitzondering van Bruidstaarten.
– Bij een annulering tot 2 maanden voor de afhaaldatum: Betalen wij 100% terug.
– Bij een annulering tot 1 maand voor afhaaldatum: Betalen wij 50% terug.
– Bij een annulering korter dan een maand voor afhaaldatum: Wij hebben de inkopen gedaan en zijn al bezig met de voorbereidingen, u zult geen bedrag meer van ons terug ontvangen.

In sommige gevallen spreken is er onmacht in het spel. In deze gevallen zullen wij altijd met u meedenken en in overleg afspreken wat we doen met uw bestelling.

Zijn er spullen speciaal voor u besteld dan zijn deze kosten ten alle tijden voor u als klant, wij zullen met u dan bespreken wat u wilt met deze spullen en evt verzendkosten hiervan berekenen.

Alle aangegeven prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen, offertes die binnen 7 dagen niet geaccepteerd zijn zullen komen te vervallen.

Annuleren is alleen per e-mail mogelijk!

 


Bezorgkosten

Bij de bovengenoemde prijzen zijn de eventuele bezorgkosten niet inbegrepen.
Wanneer u wenst dat het bestelde product geleverd dient te worden, zal er een km-vergoeding van €0.25 cent per gereden km in rekening worden gebracht.

 


Klachten en garantie

Wanneer het geleverde product niet naar wens is, verwachten wij dat u dit direct bij afhalen bekend maakt aan ons.
Wij hebben dan nog de mogelijk om eventuele passende wijzigingen aan te brengen. Mocht de inhoud van het product niet goed zijn verwachten wij van u dat er binnen 24 uur telefonisch contact met ons opgenomen wordt. Houdt er rekening mee dat u zelf een stuk taart naar ons toe brengt zodat ook wij kunnen zien/proeven wat er aan de hand is.
Gezamenlijk zal er dan naar een passende oplossing gezocht worden.

Bij het ophalen geldt garantie tot aan de deur, alle schade die tijdens vervoer wordt aangebracht komt voor uw eigen rekening en hiervoor is De Heerlijke Taart iet aansprakelijk.

Tips om het product zo veilig mogelijk te vervoeren.
Vervoer de taart zo plat mogelijk, bij voorkeur op de grond van de passagierskant of in de kofferbak(uiteraard dan zo geplaatst dat deze niet kan verschuiven)
Al het andere wordt afgeraden en kan schade aan de bestelling toebrengen!

 


Voorwaarden trouwbeurs actie

U heeft van ons op de trouwbeurs een uitnodiging gehad voor een kosteloze proeverij. Wij voelen ons vereerd dat u wilt komen proeven en wij mogelijk deel uit maken van uw dag! Voorwaarden aan deze actie is dat de bruidstaart definitief bij ons wordt geboekt. Komt u proeven en besluit u toch naar een andere bakster te gaan? Dit is geen enkel probleem alleen brengen wij dan wel €25,- in rekening ivm de onkosten.

 


Design

Taarten worden NOOIT nagemaakt maar kunnen gemaakt worden op basis van een voorbeeld dat u ons kunt aandragen.